Contacta

Reformes Joan i Òscar S.L.

 

Necessites un pressupost?

Som una empresa de la construcció dedicada principalment a la reforma integral, amb una forta implantació i experiència a la província de Tarragona.

Si el que et fa falta és un pressupost envia’ns les teves dades omplint el formulari a continuació i ens posarem ràpidament en contacte per a fer realitat la idea de la teva reforma o instal·lació.

Pots comptar amb nosaltres per a tots els processos de l’obra.

Ets empresa o particular?

He llegit i accepto

9 + 14 =

Contacta amb nosaltres

Oferim el millor servei i Volem treballar amb tu!

CONSTRUCCIONS

La nostra major força son els nostres operaris, així mateix, disposa dels vehicles i les eines necessàries per dur a terme totes les feines sol·licitades.

REFORMES

Som una empresa de la construcció dedicada principalment a la reforma integral, amb una forta implantació i experiència a la província de Tarragona.

SERVEIS

Realitzem informes, valoracions, dictàmens i estudis tècnics, així com assessorament tècnic i energètic i la possibilitat de realitzar la direcció de l'obra.

INSTA·LACIONS

Des de l'any 2002 presta els seus serveis a la província de Tarragona. Oferin serveis d'instal·lacions de fontaneria en general. Qualitat i compromís amb els nostres clients.

TELECOMUNICACIONS

Nou departament a l'empresa. Fa 20 anys que anem creixent. Oferim serveis d'instal·lacions, manteniment, tdt, satèl·lit, cctv, antenes i porters automàtics.

REFORMES JOAN I OSCAR, S.L 

C/ Plata, 8 nau 3 Pol. Ind. Riu Clar 43006 Tarragona

admin@joanioscar.com

Telèfon | 977 206 847
Mòbil | 620 878 382

Copyright © 2018 | IP Informàtica Pallaresos – desenvolupament i disseny web | www.informaricaelspallaresos.com | 977 857 294