Construccions

REFORMES Joan i Òscar S.L

Contacta amb nosaltres

Oferim el millor servei i Volem treballar amb tu!

Especialistes en el nostre treball

 

La nostra major força són els nostres operaris, així mateix, disposem dels vehicles i les eines necessàries per dur a terme totes les feines sol·licitades. La motivació que tenim és el que ens fa ser competents i competitius perquè ens agrada la nostra feina i la fem amb la certesa de fer-la no només bé si no millor!

Com a continuació detallem disposem de les certificacions i/o homologacions pera fer de forma contralada i correcta la nostra feina.

Certificacions i Homologacions

REFORMAS JOAN i OSCAR S.L., disposa de les següents certificacions i/o homologacions:

  • Empresa constructora d’obra nova i rehabilitació, inscrita al REA
  • Targeta Professional de la construcció (TPC) per a tots els seus operaris
  • Empresa instal·ladora elèctrica categoria especialista
  • Empresa instal·ladora de Gas categoria IG-B
  • Empresa instal·ladora de fontaneria

Empresa de la construcció dedicada principalment a la reforma integral

CONSTRUCCIONS

La nostra major força son els nostres operaris, així mateix, disposa dels vehicles i les eines necessàries per dur a terme totes les feines sol·licitades.

REFORMES

Som una empresa de la construcció dedicada principalment a la reforma integral, amb una forta implantació i experiència a la província de Tarragona.

SERVEIS

Realitzem informes, valoracions, dictàmens i estudis tècnics, així com assessorament tècnic i energètic i la possibilitat de realitzar la direcció de l'obra.

INSTAL·LACIONS

Des de l'any 2002 presta els seus serveis a la província de Tarragona. Oferin serveis d'instal·lacions de fontaneria en general. Qualitat i compromís amb els nostres clients.

TELECOMUNICACIONS

Nou departament a l'empresa. Fa 20 anys que anem creixent. Oferim serveis d'instal·lacions, manteniment, tdt, satèl·lit, cctv, antenes i porters automàtics.

Contacta

Telèfon | 977 206 847

Mòbil | 620 878 382

C/ Plata, 8 nau 3 Pol. Ind. Riu Clar 43006 Tarragona

Volem treballar amb tu!

Oferim el millor servei i a més volem començar a treballar amb tu! Per a les teves reformes a tota la provincia de Tarragona contacta'ns per a demanar informació així com per resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir. Sempre amb ganes de treballar i fer coses noves!
 

Copyright © 2022 | IP Informática Pallaresos - desenvolupament i disseny web | www.informaticaelspallaresos.com | 977 857 294

Open chat
Contacta
Hola 👋 en que et podem ajudar?