Reformes

Reformes Joan i Òscar S.L.

 

Dedicats a la reforma integral

Som una empresa de la construcció dedicada principalment a la reforma integral, amb una forta implantació i experiència a la província de Tarragona.

Ens dediquem no només a reformar sinó a fer realitat l’espai que havies somiat i en el que vols transformar la teva llar o el teu negoci. Ens adaptem a les teves necessitats i t’assessorem en tots els aspectes tècnics que puguin sorgir del treball. Sempre comptant amb la satisfacció final del client i la nostra pròpia, ens encanta la nostra feina!!

Contacta amb nosaltres

Oferim el millor servei i Volem treballar amb tu!

CONSTRUCCIONS

La nostra major força son els nostres operaris, així mateix, disposa dels vehicles i les eines necessàries per dur a terme totes les feines sol·licitades.

REFORMES

Som una empresa de la construcció dedicada principalment a la reforma integral, amb una forta implantació i experiència a la província de Tarragona.

SERVEIS

Realitzem informes, valoracions, dictàmens i estudis tècnics, així com assessorament tècnic i energètic i la possibilitat de realitzar la direcció de l'obra.

INSTA·LACIONS

Des de l'any 2002 presta els seus serveis a la província de Tarragona. Oferin serveis d'instal·lacions de fontaneria en general. Qualitat i compromís amb els nostres clients.

REFORMES JOAN I OSCAR, S.L 

C/ Plata, 8 nau 3 Pol. Ind. Riu Clar 43006 Tarragona

admin@joanioscar.com

Telèfon | 977 206 847
Mòbil | 620 878 382

Copyright © 2018 | IP Informàtica Pallaresos – desenvolupament i disseny web | www.informaricaelspallaresos.com | 977 857 294